Στρεβλώσεις της Δικαιοσύνης σε βάρος δανειοληπτών καταγγέλλει ο Σύλλογος Δανειοληπτών...

Στρεβλώσεις της Δικαιοσύνης σε βάρος δανειοληπτών καταγγέλλει ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος

369
SHARE

Τη θεσμική παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, ζητά με επιστολή του ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, καταγγέλλοντας στρεβλώσεις στην απονομή της Δικαιοσύνης με εσφαλμένες και άδικες αποφάσεις σε βάρος δανειοληπτών, οι οποίες παραβιάζουν και το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αρχών, ο πρόεδρος του Συλλόγου  Δανειοληπτών και Προστασία Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπος Περβανάς, επισκέφτηκε και τη Βουλή όπου συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης αναπτύσσοντας διεξοδικά τα θέματα που αφορούν τους δανειολήπτες και τους καταναλωτές. 

“Δεν αρκούμαστε στις παροχολογίες των πολιτικών αρχηγών και δεν αφήνουμε να αποφασίζουν άλλοι για εμάς, χωρίς εμάς. Ας μην ξεχνάμε ότι πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες (άνεργοι, συνταξιούχοι κλπ) χαρακτηρίζονται ανενεργοί και εξαρτώνται από τις παροχές και τα επιδόματα της κυβέρνησης για να επιβιώσουν” τονίζει ο κ. Περβανάς.  

LEAVE A REPLY