Thursday , 25 April 2024

Συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Μετ΄εμποδίων θα είναι η κίνηση σε δρόμους της πόλης. Για σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις.

Στις 12:00 το μεσημέρι μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου ενάντια στον προϋπολογισμό του 2023 που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Στις 19:00 το απόγευμα αντιεξουσιαστές και μέλη αριστερών συλλογικοτήτων διοργανώνουν συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Διαμαρτύρονται για τον 16χρονο, Κώστα Φραγκούλη, που έχασε τη ζωή του από τον πυροβολισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην περιοχή των Διαβατών.

Ολοκληρώνονται τα έργα στην ΠΑΘΕ

Εν τω μεταξύ ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι εργασίες που πραγματοποιούνται από τη διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον αριστερό κλάδο του άξονα ΠΑΘΕ και στην περιοχή του Ανισόπεδου κόμβου Κ16.

Οι τελικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και αύριο Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο αριστερός κλάδος του άξονα ΠΑΘΕ (ρεύμα πορείας από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα) θα δοθεί στην κυκλοφορία για τα ΙΧ αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς και των εργαζομένων στα συνεργεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *