Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΟΦΕΕ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΟΦΕΕ

615
SHARE

Συνήλθε σήμερα στην Αθήνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 9 Δεκεμβρίου 2018 προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Πριν από την έναρξη των εργασιών, ο πλειοψηφών σύμβουλος, Βασίλης Καμπάνης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ταυτόχρονα καλωσόρισε τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ.

Ακολούθησε η διαδικασία της συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα και πρώτα εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος ο Βασίλης Καμπάνης. Επίσης ομόφωνα εξελέγησαν ο α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσαμόπουλος, ο β’ αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, η γενική γραμματέας Ανδρομάχη Τσιώρα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Χρήστος Πάτσιας και ο Εκπρόσωπος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Έτσι, η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Α΄ Αντιπρόεδρος ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Β΄ Αντιπρόεδρος ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γενική Γραμματέας ΤΣΙΩΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ
Ταμίας ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
Αν. Γεν. Γραμματέας ΠΑΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Εφ. Δημοσίων Σχέσεων ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλος ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Μέλος ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Μέλος ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Μέλος ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Επιπλέον, ορίστηκε επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τον Βασίλη Καμπάνη, τον Γιώργο Χριστόπουλο και τον Γιώργο Κορομηλά, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής της ομάδας.

Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών για την προετοιμασία ενός προγράμματος δράσης της νέας θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου που θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Όλοι υπογράμμισαν τη βούληση και δέσμευση ότι «με αγαστή συνεννόηση και συνεργασία όλων (εντός και εκτός του ΔΣ), θα εργαστούν, εγκαινιάζοντας μια γόνιμη περίοδο, πάνω σε ένα υπεύθυνο και με καινοτομίες πρόγραμμα δράσης».

LEAVE A REPLY