Συμβουλές επιτυχίας σε νέους επιχειρηματίες έδωσε η Ελληνοαμερικανίδα angel investor, Μαρίνα Χατζοπούλου

Συμβουλές επιτυχίας σε νέους επιχειρηματίες έδωσε η Ελληνοαμερικανίδα angel investor, Μαρίνα Χατζοπούλου

797
SHARE

Επιτυχημένες επιχειρηματικές συμβουλές παρουσίασε η ειδική σε θέματα επενδύσεων, Μαρίνα Χατζοπούλου, κατά τη διάρκεια του ‘Innovation Funding’ που διοργάνωσε η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit 2017.

Η Ελληνοαμερικανίδα angel investor τόνισε ότι είναι σημαντικό να δημιουργήσεις μια εταιρεία με σκοπό να ζήσει πολλά χρόνια κερδοφορίας και όχι μια εταιρεία, με σκοπό να την πουλήσεις.

Παρουσιάζοντας την επιχειρηματική της ιδέα (pitching), η κ. Χατζοπούλου υπογράμμισε πως για μια start up (νεοφυής επιχείρηση) αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση το “τι, πως και γιατί” αναζητά χρηματοδότη, “αποφεύγοντας φλυαρίες με λεπτομέρειες που δεν ενδιαφέρουν τον επενδυτή ή που δεν μπορεί να παρακολουθήσει”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο πολύ πετυχημένο σχετικό παράδειγμα του οικοσυστήματος καινοτομίας της Θεσσαλονίκης, της Athlenda, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας προβολής αθλητών, η Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας σημείωσε ότι ένας startupper θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει.

Να σημειωθεί ότι η κ. Χατζοπούλου είναι η ιδρύτρια διευθύνουσα σύμβουλος και πρωτοβάθμια επενδυτής στην εταιρία Z Corporation, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της τρισδιάστατης (3D) εκτύπωσης.

LEAVE A REPLY