Συνάντηση με τον ΠτΔ θα έχουν οι παμμακεδονικές με αίτημα να “μπλοκάρει”...

Συνάντηση με τον ΠτΔ θα έχουν οι παμμακεδονικές με αίτημα να “μπλοκάρει” τη συμφωνία

513
SHARE

Να αναλάβει δράση και να “φρενάρει” τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό θα ζητήσουν, από τον Προκόπη Παυλόπουλο, οι εκπρόσωποι των παμμακεδονικών οργανώσεων, σωματείων και ομοσπονδιών σε επικείμενο ραντεβού που θα έχουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εντός των επόμενων δύο ημερών.

Όπως δήλωσε στο europeone ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος “μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σταματήσει τη ροή των πραγμάτων όπως έχουν έρθει και αυτός ονομάζεται Προκόπης Παυλόπουλος”.

Ο κ. Τάτσιος γνωστοποίησε πως εντός των επόμενων δύο ημερών θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επισημαίνοντας πως ο Πρόεδρος “πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει αυτό που πρέπει”.
Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να απαξιώσει τα συλλαλητήρια και την μαζικότητα αυτών, επικαλούμενος δημοσιεύματα ξένων ΜΜΕ που κάνουν λόγο για τεράστια συμμετοχή πολιτών, υπογραμμίζοντας ο ίδιος πως η μαζικότητα αυτή δείχνει τη βούληση του ελληνικού κάτι που θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση και προσθέτοντας “αύριο μεθαύριο που θα πάμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα του ζητήσουμε να προστατεύσει το δημοκρατικό πολίτευμα από την ελληνική κυβέρνηση, αυτό ( η μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο) θα πρέπει να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του ο ΠτΔ, η κυβέρνηση εάν ανακοίνωνε πως ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή αυτό θα σήμαινε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών και η παραχώρηση του ονόματος να πάνε περίπατο, για αυτό λοιπόν τα νούμερα τα γελοία τα οποία βγάζουνε”.

LEAVE A REPLY