Thursday , 28 March 2024

Συνάντηση των πανεπιστημιακών ραδιοφωνικών σταθμών στην Πάτρα

Ραντεβού στην Πάτρα έδωσαν οι εκπρόσωποι πανεπιστημιακών ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας, στο πλαίσιο του πρώτου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πανεπιστημιακού Ραδιοφώνου.

Το παρών στις εργασίες του συνεδρίου έδωσαν τα Ράδιο Πάντειο (Πάντειο Πανεπιστήμιο – Αθήνα), Ράδιο Ένταση (Πολυτεχνείο Κρήτης – Χανιά), Studio FM1 (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο – Ηράκλειο), Escapula Radio (Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Ρόδος), Ράδιο Λόφος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Λέσβος) και Pulsar Radio (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου).

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου,οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να συνομιλήσουν με σπουδαίες προσωπικότητες των ερτζιανών της Ελλάδας με σημαντικότερους τους Οδυσσέα Ιωάννου, Κατερίνα Καφεντζή, Κωνσταντίνο Πουλή, Μιχάλη Τσώχο, Σωτήρη Κωσταβάρα, Μιχάλη Βασιλάκη και Ρούλα Κωστακοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά που οι πανεπιστημιακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της χώρας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν διά ζώσης, κάτι που καταδεικνύει τη δυσκολία της υλοποίησης ενός τέτοιου εγχειρήματος, το οποίο όμως εν τέλει πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *