Συνέργιες, καινοτομία, εξωστρέφεια, στήριξη των επιχειρήσεων υπόσχεται για το Επιμελητήριο Μαγνησίας ο...

Συνέργιες, καινοτομία, εξωστρέφεια, στήριξη των επιχειρήσεων υπόσχεται για το Επιμελητήριο Μαγνησίας ο συνδυασμός “Μαγνησία 2025” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα (Πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ)

494
SHARE

Ίδρυση γραφείου εξωστρέφειας-εξαγωγών και θερμοκοιτίδας καινοτομίας, εκθεσιακή και κοινωνική πολιτική για τις επιχειρήσεις της Μαγνησίας, σύσταση επιτροπής για την στήριξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και γραφείου εξυπηρέτησης στα νησιά (Σποράδες) και τεχνική και οικονομική στήριξη για προγράμματα, δράσεις και εκθέσεις περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Μαγνησία 2025», που με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Μαγνησίας), κ.Τρύφωνα Πλαστάρα, διεκδικεί τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Πρόθεση του κ.Πλαστάρα, επίσης, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» στο Βόλο, είναι η καθιέρωση γενικής συνέλευσης του Επιμελητηρίου στο πρώτο τρίμηνο κάθε έτους, η αναβάθμιση και αξιοποίηση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, η ανάπτυξη συνεργιών με τοπικούς, αλλά και κεντρικούς φορείς, καθώς επίσης και να διεκδικήσει να είναι ο Βόλος η έδρα του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας.

«Βασική, στοιχειώδης προτεραιότητα του συνδυασμού “Μαγνησία 2025” – τόνισε ο κ.Πλαστάρας από το βήμα της εκδήλωσης – είναι η καθημερινότητα της μικρής και μεσαίας επιχείρησης. Στοχεύουμε να διαμορφώσουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, καινοτόμο και πρωτοποριακό. Eίμαστε ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι. Και όσοι προσπαθούν να μας κολλήσουν ταμπέλες απλά ματαιοπονούν. Είναι φανεροί, νομίζω, οι λόγοι.  Έτσι έχουν μάθει μέχρι τώρα να κινούνται. Αυτά αποτελούν στοιχεία ενός παρελθόντος ξεπερασμένου. Η κοινωνία μας έχει προχωρήσει και έχει ξεπεράσει,  τις πολώσεις και τους τεχνητούς διαχωρισμούς. Δεν χωράνε στις επιμελητηριακές εκλογές και στον επιμελητηριακό θεσμό. Το Επιμελητήριο αξίζει καλύτερα, οι επιχειρήσεις αξίζουν περισσότερα».

LEAVE A REPLY