Συνεργασία ΠΔΜ και ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της...

Συνεργασία ΠΔΜ και ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας

192
SHARE

Την υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για   την υλοποίηση και εφαρμογή ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Πρόεδρος της της ΓΣΕΒΕΕ και του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς.

Η συνεργασία των δυο πλευρών, σύμωνα με τον κ.Καββαθά, θα εστιάζει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη νέων δρόμων για την επιχειρηματικότητα αλλά και την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της οικονομίας, την ανεργία και το πλαίσιο της συνεργασίας αυτής θα παρουσιαστεί στον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας στο επόμενο διάστημα.

Στο ίδο μήμος κύματος ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, έκανε λόγο λόγο για στοχευμένες δράσεις και για θετικές εξελίξεις από το Στρασβούργο και στα ζητήματα με το Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας. «Έχουμε τις πολιτικές που εξελίσσονται και θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα, με κίνητρα για επενδύσεις στη Δυτική Μακεδονία, με πρώτιστο αυτό με τη φθηνή ενέργεια. Όλα αυτά θα ενδυναμώσουν τις όποιες προσπάθειες, για να βάλουμε επιτέλους σε ένα πλαίσιο δικαίου το επιχειρείν», κατέληξε.

LEAVE A REPLY