Συνεργασία ΣΕΒΕ-Registrar Corp – Υποστήριξη ελληνικών επιχειρήσεων στην αμερικανική αγορά

Συνεργασία ΣΕΒΕ-Registrar Corp – Υποστήριξη ελληνικών επιχειρήσεων στην αμερικανική αγορά

352
SHARE

Στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, η Registrar Corp ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ για την περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς. 

Κοινός στόχος είναι η άμεση υποστήριξη των παραγωγικών μονάδων αναφορικά με τις απαιτήσεις του U.S. FDA (σ.σ. Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) της αμερικανικής αγοράς. Οι τομείς συνεργασίας καλύπτουν Τρόφιμα & Ποτά, Καλλυντικά, Ιατρικές Συσκευές και Φάρμακα.

Είναι γεγονός πως οι απαιτήσεις του FDA είναι πλέον εξαιρετικά υψηλές και εκφράζονται με την αναπροσαρμογή των κανονισμών και των απαιτήσεων από τον Ιούνιο 2016.  Ένα παράδειγμα εφαρμογής των κανονισμών αποτελεί το γεγονός ότι κάθε παραγωγική μονάδα θα πρέπει, πλέον υποχρεωτικά, να έχει καταγράψει τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων της κατά τις απαιτήσεις του FSMA, εμπίπτοντας έτσι στις προδιαγραφές είτε του Food Safety Plan (HARPC) είτε τουQualified Attestation (QFA). Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να ελέγξουν τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν κατά τον Food Safety Modernization Act (FSMA) μπορούν δωρεάν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στοwww.fsmawizard.com.

Η συμφωνία Registrar Corp – ΣΕΒΕ ενδυναμώνει την πρόθεση και των δύο πλευρών να παρέχουν τοπική και αποτελεσματική υποστήριξη στις επιχειρήσεις απέναντι στις πολυδαίδαλες απαιτήσεις του U.S. FDA, συμπεριλαμβανομένης και της επεξήγησης των κανονισμών.

LEAVE A REPLY