Συνεργασία AZK-ΟΤΘ για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

Συνεργασία AZK-ΟΤΘ για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης

403
SHARE

Τηρώντας πιστά το αρχαίο γνωμικό «η ισχύς εν τη ενώσει», η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) και ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Μarketing Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) ένωσαν τις δυνάμεις τους, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την εξωστρέφεια της πόλης.

Έτσι, οι δύο φορείς προχώρησαν στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας για την ανάπτυξη μιας κοινής στρατηγικής στην προβολή της Θεσσαλονίκης.

«Κύριος σκοπός της συνεργασίας είναι η υλοποίηση συνεργειών σε κοινές δράσεις καθώς και η αλληλοϋποστήριξη ΟΤΘ και ΑΖΚ μέσα από τους διαδικτυακούς τόπους www.investinthessaloniki.com και www.thessaloniki.travel όπου προβάλλεται σήμερα το έργο των δύο φορέων», τόνισε η πρόεδρος του ΟΤΘ και αντιπεριφερειάρχης της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

«Ο ΟΤΘ έχει το τελευταίο διάστημα εξαιρετικά επιτυχημένες παρεμβάσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μπορέσουμε και εμείς να συνεισφέρουμε έστω και λίγο στην επίτευξη των στόχων του», δήλωσε με την σειρά του ο πρόεδρος της ΑΖΚ, Παντελής Αγγελίδης.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα υποστηρίζει , μεταξύ άλλων, τις ενέργειες της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας με ενημερωτικό υλικό ενώ η ΑΖΚ συμφώνησε ότι θα υπάρχει διαρκής παρουσία του brand Name της Θεσσαλονίκης “Thessaloniki Many Stories One Heart” στις ηλεκτρονικές ενημερώσεις του(newsletters) και στα νέα προωθητικά έντυπα του “Thessaloniki Innovation Friendly Destination”.

LEAVE A REPLY