Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο 1ο Ελληνο – Σερβικό Forum Τουρισμού και...

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο 1ο Ελληνο – Σερβικό Forum Τουρισμού και στις B2B συναντήσεις- Οι προθεσμίες

448
SHARE

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο 1ο Ελληνο – Σερβικό Forum Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της Έκθεσης Philoxenia, με διοργανωτές το Ελληνο – Σερβικό Εμπορικό, Βιομηχανικό, Τουριστικό και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Β. Ελλάδος και το Επιμελητήριο Ελλάδας – Σερβίας και με την υποστήριξη της ΔΕΘ- Helexpo.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 100 επιχειρήσεις και οργανισμοί της Σερβίας τόσο στο φόρουμ όσο και στις B2B συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν (μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος) με επιχειρηματίες αλλά και με εκπροσώπους των τουριστικών οργανισμών, που είναι αναπτυγμένοι σε ολόκληρη την Σερβία. Στις κλειστές συνεδριάσεις μεταξύ εκπροσώπων φορέων και θεσμών θα γίνουν επίσης κάποιες επιπλέον συζητήσεις για επίλυση προβλημάτων που επηρεάζουν τον τουριστικό τομέα.

Το Forum Τουρισμού απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν σχέση με τον τομέα του τουρισμού και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στα δύο κράτη όπως τουριστικοί οργανισμοί, τουριστικά πρακτορεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, ξενοδοχειακές μονάδες, χώροι εστίασης, χειμερινά θέρετρα – λουτρά, μουσεία κ.α. Επίσης, απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα ή τη Σερβία και να γνωρίσουν τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να προσφέρουν οι δύο χώρες, όπως εκδρομές σε σημεία πολιτιστικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, πεζοπορία, σκι, λουτρά κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το φόρουμ πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή -η οποία είναι δωρεάν- έως και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ενώ για τη συμμετοχή στις B2B συναντήσεις -για τις οποίες επίσης δεν υπάρχει κόστος- οι δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως το μεσημέρι της Δευτέρας, 5 Νοεμβρίου στο www.greekserbian.com

LEAVE A REPLY