Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης- Νέοι Ορίζοντες: Έξι χρόνια δίπλα στους επιχειρηματίες και τους...

Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης- Νέοι Ορίζοντες: Έξι χρόνια δίπλα στους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες

616
SHARE

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης –«Νέοι Ορίζοντες» που συμπλήρωσε έξι χρόνια «ζωής».

Όπως είπε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης (φωτογραφία) «στις προτεραιότητες του Συνδέσμου είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων ανεξαρτήτου μεγέθους, κλάδου ή παραγωγικής δραστηριότητας. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος προσπαθεί –με όσα μέσα διαθέτει- να παράσχει βοήθεια και λύσεις σε πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας του επαγγελματία και του βιοτέχνη, ενώ καταθέτει ρεαλιστικές προτάσεις προς την Πολιτεία για όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα».

Ο κ. Φωτιάδης επισήμανε ακόμη ότι o σύνδεσμος αποτελεί πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έλαβε επίσημη νομική μορφή στις 12 Δεκεμβρίου 2012 και εκπροσωπεί επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες του νομού Θεσσαλονίκης. Σήμερα αριθμεί περίπου 600 μέλη από όλους τους κλάδους και τα επαγγέλματα, όπως από τους κλάδους του αλουμινίου, του αυτοκινήτου, των κατασκευών, της ένδυσης και υπόδησης, αλλά και επιγραφοποιούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, εμπόρους, επαγγελματίες από τον χώρο της αναψυχής και της εστίασης κλπ.

Η εγγραφή και η απόκτηση της ιδιότητας του μέλους του Συνδέσμου δεν δημιουργεί για τις επιχειρήσεις την υποχρέωση καταβολής συνδρομής ή άλλης οικονομικής επιβάρυνσης, παρά το γεγονός ότι συνοδεύεται από την απόκτηση δικαιώματος χρήσης μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από την πλευρά του Συνδέσμου, τα λειτουργικά έξοδα του οποίου καλύπτονται –μέσα από διαφανείς διαδικασίες- από χορηγίες, δωρεές και προγράμματα.

Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε ο κ. Φωτιάδης, τα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης –Νέοι Ορίζοντες απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συμβουλευτική στήριξη από ειδικούς επιστήμονες κι επαγγελματίες για θέματα που άπτονται νομικών, ασφαλιστικών, φορολογικών ζητημάτων καθώς και αδειοδότησης επιχειρήσεων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Kώστας Γιουτίκας, ο Γ.Γραμματέας αυτοδιοίκησης ΝΔ Γιάννης Μπίκος, οι πολιτευτές της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου και Αναστασία Τζαμπαζλή, o υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Φάνης Παπάς, ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Κομνηνός, υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Γιώργος Λίλτσης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά, Κυριάκος Τσαλταμπασίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκηδόνας Γεώργιος Μαραντέλος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νέστορας Νικολόπουλος, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ελένη Ταχματζίδου, η υποψήφια σύμβουλος δημοτική κοινότητας Εύοσμου Βικτώρια(Βίκυ) Λαμπρίδου, και μέλη του συνδέσμου με τις οικογένειές τους.

LEAVE A REPLY