Ταλαιπωρία για όσους ταξιδέψουν με τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη -Αθήνα το Σάββατο...

Ταλαιπωρία για όσους ταξιδέψουν με τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη -Αθήνα το Σάββατο (21/04)

440
SHARE

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, καθώς. όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, θα εκτελεστούν από την ΕΡΓΟΣΕ εργασίες στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Λειανοκλαδίου – Παλαιοφάρσαλου.
«Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, το Σάββατο 21 Απριλίου και για 12 ώρες (από τις 06:00 έως τις 18:00 ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τραίνα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα», αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λειανοκλαδίου μέχρι τον Παλαιοφάρσαλο και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα, οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Παλαιοφάρσαλου μέχρι το Λειανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.

Οι αμαξοστοιχίες που επηρεάζονται είναι οι εξής:
I/C 50, 884, I/C 51, I/C 52, I/C 53, I/C 55, I/C 56 και I/C 59.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

LEAVE A REPLY