Την επιστροφή της στην Α’ Θεσσαλονίκης μέσω του… Πενταγώνου σχεδιάζει η Μ....

Την επιστροφή της στην Α’ Θεσσαλονίκης μέσω του… Πενταγώνου σχεδιάζει η Μ. Κόλλια-Τσαρουχά

738
SHARE

Μπορεί η μετακόμιση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πεντάγωνο να αποτελεί το αποτέλεσμα της «ψυχρής» σχέσης που είχε, εδώ και μήνες, με την αντικαταστάτρια της, νέα υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, ωστόσο η νέα υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραδώσει τα…όπλα στο πεδίο της πολιτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, η κα Κόλλια-Τσαρουχά φέρεται αποφασισμένη στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν, να πολιτευτεί με το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στην Α’ Θεσσαλονίκης.

«Θεωρεί ότι στις Σέρρες οι αντιδράσεις για το ‘Μακεδονικό’ θα είναι μεγαλύτερες από ότι στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό θέλει να αλλάξει εκλογική περιφέρεια», δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, αν και σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως «υποχρέωσή μου είναι να μείνω αμετακίνητη απέναντι στις εθνικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη Μακεδονία και τη Θράκη μας», σημειώνοντας μάλιστα πως «σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει αποδεκτή κάποια υποχώρηση στα θέματα του ονόματος ή των διαφόρων προκλήσεων που κατά καιρούς εμφανίζονται».

Προτεραιότητα στην καθημερινότητα

Παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, η κα Κόλλια στους 39 μήνες της θητείας της στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, κατάφερε να διευθετήσει πολλές υποθέσεις που αφορούσαν καθημερινά ζητήματα πολιτών.

«Ήταν πάντοτε προτεραιότητα η στενή επαφή με τους ανθρώπους της καθημερινότητας και την αναζητώ ώστε να μη χάσω αυτό που πραγματικά βιώνει η κοινωνία. Οι άνθρωποι του τόπου μου το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό», τόνισε σε συνέντευξη της, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των υπουργικών της καθηκόντων.

LEAVE A REPLY