Την Πέμπτη (29/11) η φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις e-συναλλαγές

Την Πέμπτη (29/11) η φορολοταρία της ΑΑΔΕ για τις e-συναλλαγές

420
SHARE

Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση για τη λοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ και 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Η νέα κλήρωση θα αφορά τις συναλλαγές του Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκαν με πλαστικό χρήμα ή ηλεκτρονικά.

Το χιλιάρικο που θα κερδίσουν οι τυχεροί είναι ακατάσχετο, αφορολόγητα, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του. Όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται κάθε μήνα ο κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Συγκεκριμένα:
Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
Από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
Από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
Από 1.001 ευρώ και πάνω, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου.

LEAVE A REPLY