Την Τετάρτη (16/5) το 5th Technology Forum στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ

Την Τετάρτη (16/5) το 5th Technology Forum στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ

452
SHARE

Με στόχο τη συνεργασία μεταξύ των παραγωγικών φορέων (εταιρίες πληροφορικής & βιομηχανίες) και των ερευνητικών οργανισμών (Πανεπιστήμια & Ερευνητικοί φορείς) για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων με διεθνείς προοπτικές διοργανώνεται την Τετάρτη, 16 Μαΐου, στη Θεσσαλονίκη, το 5th Technology Forum. Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 πμ έως 6 μμ, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ και εντάσσεται στο πλαίσιο της Eβδομάδας Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Καινοτομίας, Εξωστρέφειας και Εκπαίδευσης «ThessWeek» (http://thessweek.gr/). Στη φετινή διοργάνωση συμπράττουν 20 φορείς (ΑΠΘ, ΣΕΠΒΕ,ΕΚΕΤΑ, ΠΚΜ, ΓΓΕΤ, ΑΖΚ, ΕΕΔΕ, ΠΑΜΑΚ, ΑΤΕΙ, ΥΨΗΠΤΕ, ΔΠ, ΔΙΠΑΕ, ΣΕΒΕ, Enterprise Greece, ΥΜΑΘ, ICT-BBS, Δήμος Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ΣΒΒΕ και ΕΠΥ).
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διομήδης Σπινέλλης, και ο Henry Hatton, υπεύθυνος Πωλήσεων Ελλάδος της Εbury που έχει έδρα το Λονδίνο. Ακόμη, θα πάρουν μέρος σημαντικοί ομιλητές από 8 χώρες, μεταξύ των οποίων η Διευθύντρια του CeBIT – Europe’s Business Festival for Innovation and Digitization, Μ. Lübon, και ο Υπεύθυνος Καινοτομίας, Έρευνας και Συνεργατικών Έργων της Deutsche Welle, Jochen Spangenberg, ο oποίος θα μιλήσει για τα fake news.

To 5o Technology Forum περιλαμβάνει 9 θεματικές ενότητες, που είναι οι εξής:The Era of Fake News: Misinformation and Disinformation on the Internet, Industry 4.0, Agritech, Healthcare, Big Data, Smart Cities, Blockchain, Machine learning and Data Mining Session και Internet of Things Session.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα υπάρξει live streaming από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.auth.gr/video/25428

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή στα B2B δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες, ερευνητές, και ενδιαφερομένους να μοιραστούν νέες ιδέες και να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματικούς και ερευνητικούς εταίρους από άλλες χώρες. Στα B2B συμμετέχουν 47 άτομα από 7 χώρες και οργανώνονται από το Δίκτυο Πράξη (https://technologyforum2018.b2match.io/).

Το 5ο Technology Forum απευθύνεται στα μέλη των φορέων που το διοργανώνουν αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο : www.technology-forum.eu

LEAVE A REPLY