Την Τρίτη 28 Αυγούστου η φορολοταρία για τις e-συναλλαγές του Ιουλίου

Την Τρίτη 28 Αυγούστου η φορολοταρία για τις e-συναλλαγές του Ιουλίου

934
SHARE

Αύριο Τρίτη 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον προηγούμενο μήνα, δηλαδή τον Ιούλιο.

Η φορολοταρία θα αναδείξει 1.000 τυχερούς οι οποίοι θα λάβουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο taxisnet την ίδια ημέρα.

Να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στις δημόσιες κληρώσεις έχουν τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν ΑΦΜ και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Στην κλήρωση μπαίνουν αυτόματα όσοι έχουν πραγματοποιήσει (και η οποία έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

Το πλήθος των λαχνών με τις οποίες «μπαίνει» στην κλήρωση κάθε φορολογούμενος προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:
– Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
– Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
– Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
– Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.

Οι τυχεροί λαχνοί θα αναρτηθούν σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr). Οι τυχεροί, πάντως, θα ενημερωθούν μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο TAXISnet.

LEAVE A REPLY