Thursday , 28 March 2024

Την 1η Μαρτίου ανοίγει και πάλι τις πύλες του το θρυλικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα»

Του Γ. Κατσιάνη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για τη λειτουργία του νέου boutique ξενοδοχείου στο διατηρητέο κτήριο «Όλυμπος Νάουσα» που βρίσκεται επί της παραλιακής λεωφόρου Νίκης 5.

Η προ ημερών ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στην πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου δίνει μια πρώτη γεύση του ON Residence, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την 1η Μαρτίου.

Σημείο αναφοράς της νέας ξενοδοχειακής μονάδας των 60 δωματίων θα αποτελέσει το εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα», επίκεντρο της κοσμικής Θεσσαλονίκης επί δεκαετίες, αγαπημένο στέκι για επιφανείς προσωπικότητες και πολιτικούς όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Ζισκάρ ντ’ Εστέν και πολλούς ακόμη.

Ωστόσο, στις 24 Ιουνίου του 1994 το θρυλικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» έκλεισε, βάζοντας προσωρινά τέλος στην εβδομηντακοετή ιστορία του.  

Το 2017, οι εταιρίες Tor Hotel Group και  Grivallia Hospitallity  επένδυσαν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, με απώτερο στόχο στις αρχές του 2022 το «Όλυμπος Νάουσα» να επανεκκινήσει και πάλι, στο πλαίσιο της λειτουργίας του πολυτελούς ξενοδοχείου  ON Residence.

«Στις επόμενες δύο εβδομάδες πρόκειται να αποκαλυφθεί ολόκληρο το κτίριο», δήλωσε ο CEO της Tor Hotel Group, Κωνσταντίνος Τορνιβούκας.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *