Της… κακομοίρας όταν δήμαρχος βιαιοπράγησε σε βάρος δημότη

Της… κακομοίρας όταν δήμαρχος βιαιοπράγησε σε βάρος δημότη

1521
SHARE

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχτηκαν σε δημαρχείο, όταν δήμαρχος επιτέθηκε σε βάρος δημότη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημότης εισέβαλλε αιφνιδιαστικά στο γραφείο του δημάρχου και ωρυόμενος, άρχισε να κατηγορεί την δημοτική αρχή για την απόφαση της να πεζοδρομήσει κεντρικό δρόμο, σε σημείο του οποίου ο δημότης διαθέτει, εδώ και χρόνια, κατάστημα.

“Με αυτά που κάνεις, θα μου κλείσεις το μαγαζί. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι”, φώναζε ο πολίτης, γεγονός που όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου.

“Την απόφαση για την πεζοδρόμηση του δρόμου την έλαβε η προηγούμενη δημοτική αρχή και όχι εμείς”, απάντησε ο δήμαρχος, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να κατευνάσει τον μαινόμενο πολίτη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δήμαρχος να χάσει προς στιγμήν την ψυχραιμία του και να αρπάξει από το λαιμό(!) τον θερμόαιμο δημότη, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

“Θα σου κάνω μήνυση”, φώναζε στους διαδρόμους ο δημότης, με τους συνεργάτες του δημάρχου να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Τελικά, το “θερμό” επεισόδιο έλαβε τέλος, όταν στο δημαρχιακό μέγαρο μετέβησαν άνδρες της ομάδας “Ζ”.

LEAVE A REPLY