Τη Δευτέρα η εκλογή του νέου Προέδρου του ΒΕΘ – Ο νυν...

Τη Δευτέρα η εκλογή του νέου Προέδρου του ΒΕΘ – Ο νυν γ.γ., Τάσος Καπνοπώλης, επικρατέστερος υποψήφιος

731
SHARE
Afstiro gia to BETH to neo nomosxedio tou ypourgeiou Ergasias

 Ο γ.γ. του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τάσος Καπνοπώλης, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους σε εσωτερική διαδικασία της παράταξης “Βιοτεχνική Συμμαχία”, που κρατά το “πηδάλιο” του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και αναμένεται να είναι ο επόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου, μετά την πρόσφατη ξαφνική απώλεια από ανακοπή του προηγούμενου προέδρου, Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Το δ.σ. του ΒΕΘ θα συνεδριάσει για να εκλέξει τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου την ερχόμενη Δευτέρα και από πλευράς της “Βιοτεχνικής Συμμαχίας” θα προταθεί ο κ.Καπνοπώλης.

Στην εντός της παράταξης διαδικασία υποψηφιότητα για την προεδρία κατέθεσαν εκτός από τον κ.Καπνοπώλη, άλλα τρία μέλη: ο νυν αντιπρόεδρος του ΒΕΘ, Μάριος Παπαδόπουλος, ο οικονομικός επόπτης Αναστάσιος Λυκάρτζης και ο πρόεδρος του τμήματος Βιοτεχνών Χρήστος Γκίνης. Στην πρώτη ψηφοφορία τις περισσότερες ψήφους έλαβαν οι κ.κ.Καπνοπώλης και Παπαδόπουλος και στη δεύτερη και τελική επικράτησε ο κ.Καπνοπώλής με 16 ψήφους έναντι 11 του κ.Παπαδόπουλου.

LEAVE A REPLY