Τι ζήτησαν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης από τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου,...

Τι ζήτησαν οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης από τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου, Γ. Αγγελόπουλο

449
SHARE

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) με τον επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου, το φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα, ο αθέμιτος ανταγωνισμός, η λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών και η επαναφορά του εργόσημου ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στην ανάγκη ενίσχυση της συνεργασίας, στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσεων στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

«Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε καθώς ο κ. Αγγελόπουλος έδειξε να αντιλαμβάνεται πλήρως όλα τα ζητήματα που ετέθησαν και είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει ώστε να δοθούν λύσεις στα περισσότερα από αυτά», τόνισε ο πρόεδρος της ΟΕΕΘ, Κώστας Ιακώβου και ανακοίνωσε την διοργάνωση συναντήσεων εργασίας ανά κλάδο με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων.

«Στόχος είναι να υπάρξει μια αμφίδρομη επικοινωνία και ένας στοχευμένος σχεδιασμός για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Αυτός είναι άλλωστε και ο ρόλος των συνδικαλιστικών φορέων. Να συνεργάζονται, να προτείνουν και να δίνουν λύσεις ουσίας», σημείωσε ο κ. Ιακώβου.

LEAVE A REPLY