Τι θέλει να αλλάξει στο δήμο Βόλβης ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Βαλερής

Τι θέλει να αλλάξει στο δήμο Βόλβης ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Βαλερής

2192
SHARE

Νέα δεδομένα στο δήμο Βόλβης επιχειρεί να φέρει ο συνδυασμός «Τα πάντα για τη Βόλβη» του Γιάννη Βαλερή, ο οποίος θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής κίνησης, πρόκειται για «μια ανεξάρτητη υπερκομματική παράταξη, η οποία επιδιώκει να προσφέρει ουσιαστικές υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία, με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει».

«Δε διεκδικούμε ρόλους που δεν μας ανήκουν, δεν αναζητούμε μέσα από τις εκλογές επαγγελματική αποκατάσταση ή ισχυροποίηση της παρουσίας μας, μέσα σε κομματικούς συνδυασμούς», τονίζεται, μεταξύ άλλων στη διακήρυξη του συνδυασμού.

Όσον αφορά το όραμα του υποψήφιου δημάρχου, Γιάννη Βαλερή για το δήμο Βόλβης, προτεραιότητα έχει η ύπαρξη μιας δημοτικής αρχής που θα λειτουργεί «με διαφάνεια, χωρίς αποκλεισμούς, τοπικισμούς ή προτιμήσεις και θα έχει γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας».

«Όλοι κουραστήκαμε από τους πολιτικούς καριέρας που βλέπουν την αυτοδιοίκηση, ωφελιμιστικά και καιροσκοπικά. Ήρθε η ώρα να εμπιστευτούμε το μέλλον του τόπου μας σε άτομα που διαθέτουν όραμα, γνώση και εμπειρία από το στίβο της ζωής», δήλωσε ο κ. Βαλερής.

LEAVE A REPLY