Friday , 29 March 2024

Τον Φεβρουάριο του 2023 η επαναφορά της Διεθνούς Έκθεσης ZOOTECHNIA – 27 έως 30 Ιανουαρίου 2022 η 29η AGROTICA

Την επαναφορά  της 12ης Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία «Zootechnia» στις κανονικές της ημερομηνίες, 2 έως 5 Φεβρουαρίου 2023 αποφάσισε η ΔΕΘ-HELEXPO, ώστε τόσο οι εκθέτες να διευκολυνθούν και να προλάβουν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη σκιά της πρωτόγνωρης διεθνούς υγειονομικής κρίσης όσο και να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα σε χρόνο κατάλληλο που θα εξυπηρετεί τον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας.

Η Zootechnia είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τομέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή για όλες τις νέες εξελίξεις στην κτηνοτροφία και στην πτηνοτροφία, προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για  B2C και B2B συναντήσεις. Σε κάθε Zootechnia δίνουν το «παρών» όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις των κλάδων της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας.

Η ΔΕΘ-Helexpo δίνει το επόμενο ραντεβού της με τον αγροτικό κλάδο στις 27 με 30 Ιανουαρίου του 2022 με τη διοργάνωση της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων «Agrotica».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *