Τραγωδία δίχως τέλος! Τουλάχιστον 14 οι νεκροί στη δυτική Αττική

Τραγωδία δίχως τέλος! Τουλάχιστον 14 οι νεκροί στη δυτική Αττική

452
SHARE
Τουλάχιστον 9 νεκροί στη δυτική Αττική

Τουλάχιστον 14 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίστηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τη δυτική Αττική και, κυρίως, τις περιοχές Μαγούλα, Μάνδρα και Νέα Πέραμο. Ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται συνεχώς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και αγνοούμενοι.

Νεκροί βρέθηκαν λίγο πριν τις 16.30 ένας κυνηγός, που αγνοείτο από το πρωί και ένας οδηγός φορτηγού. Ο κυνηγός βρέθηκε στην περιοχή Αγίας Σωτήρας, σε εξωτερικό χώρο, και ο οδηγός στο 26ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Μάνδρας-Θηβών.

Σπίτια έχουν πλημμυρίσει και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, ενώ σε κάποια σημεία το νερό έχει ξεπεράσει και το ενάμισι μέτρο!

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλοί οδηγοί μέσα στα αυτοκίνητά τους, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στο 2ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θήβας στην περιοχή Αγιος Σωτήρας Μάνδρας και στα δύο ρεύματα.
Επίσης, μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τετάρτης είχε διακοπεί η κυκλοφορία στο 15ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής στον Ασπρόπυργο, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 21ο χιλιόμετρο (κόμβος Παραδείσου – Ελευσίνας) προς Κόρινθο και στο 24ο χιλιόμετρο (κόμβος Μάνδρας) στο ρεύμα προς Αθήνα. Η κίνηση στα παραπάνω σημεία εκτρέπεται στην Νέα Εθνική Οδό. Προβλήματα υπήρχαν και στη Νέα Εθνική Οδό και είχαν παγιδευτεί αρκετά αυτοκίνητα με τα σωστικά συνεργεία να προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.

(Η φωτογραφία είναι από το facebook και την ανάρτηση του κ. Γεώργιου Ζαχαριάδη)

LEAVE A REPLY