Τουριστικό γραφείο πραγματοποιεί εκδρομή στην Ανδριανούπολη, παρά το «εμπάργκο» για την κράτηση...

Τουριστικό γραφείο πραγματοποιεί εκδρομή στην Ανδριανούπολη, παρά το «εμπάργκο» για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

4663
SHARE

Μπορεί οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί να παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές της Ανδριανούπολης, εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, ωστόσο το εμπάργκο που έβαλαν οι τουριστικοί πράκτορες για τη διεξαγωγή οργανωμένων εκδρομών προς την τουρκική πόλη, φαίνεται ότι «χαλαρώνει» μέρα με την ημέρα.

Η αρχή έγινε τον περασμένο μήνα όταν κατά τη διάρκεια εκδρομής στον Έβρο που διοργάνωσε ο σύλλογος συνταξιούχων και εργαζομένων ΔΕΚΟ της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη «εξόρμηση» στα καταστήματα της Ανδριανούπολης.

Την ίδια ώρα, γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη 24 Μαΐου εκδρομή στην Τουρκία, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα, η δεύτερη ημέρα περιλαμβάνει ξενάγηση σε μνημεία της Ανδριανούπολης και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης και αναχώρηση, την επομένη για τις Κυδωνίες (Αϊβαλί).

«Κανένα τουριστικό γραφείο της Βόρειας Ελλάδας δεν πραγματοποιεί οργανωμένες εκδρομές προς την Ανδριανούπολη», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, Βύρων Θεολόγης.

LEAVE A REPLY