Το “άρωμα” γυναίκας στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

Το “άρωμα” γυναίκας στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα

871
SHARE

Μεγάλη πολυσυλλεκτικότητα και ανανέωση ετοιμάζει όπως πληροφορούμαστε στα ψηφοδέλτια της “Αλληλεγγύης” με τα οποία θα διεκδικήσει εκ νέου τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα ονόματα δεκατριών (13) από τους εν ενεργεία περιφερειακούς συμβούλους θα απουσιάζουν από τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού Τζιτζικώστα, ανοίγοντας το δρόμο για νέες υποψηφιότητες και μάλιστα αρκετά γνωστών προσώπων.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν έντονη και δυναμική παρουσία γυναικών στο σώμα του συνδυασμού.

Όπως πληροφορούμαστε εκτός από την δικηγόρο, ισχυρή γυναίκα της ΝΔ Θεσσαλονίκης Μελίνας Δερμεντζοπούλου που εμμέσως πλην σαφώς ανακοινώθηκε προσφάτως από τον ίδιο τον Α. Τζιζτικώστα σε εκδήλωση της ΕΣΗΕΜ-Θ για τα ” Fake News”, ετοιμάζεται διπλό γυναικείο δημοσιογραφικό χτύπημα καθώς μαζί με τον νυν περιφερειάρχη συντάσσονται και θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της “Αλληλεγγύης” η Μάρνη Χατζηεμμανουήλ και η Χρύσα Σάμου. Οι δύο κυρίες με παρελθόν παρουσίασης εκπομπών στην ΕΡΤ3 και όχι μόνον. Μάλιστα στη κ. Σάμου δεν είναι άγνωστο το προεκλογικό αυτοδιοικητικό τοπίο καθώς ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλός με το συνδυασμό ” Δημοτική Συνεργασία” Λαγκαδά με επικεφαλής τον μετέπειτα νικητή των εκλογών και σημερινό Δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, με τον οποίο εκλέχθηκε και διετέλεσε στη συνέχεια αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δημοτικής Ενότητας Σοχού.

Υπενθυμίζουμε πως εκ της πρόσφατης αλλαγής του εκλογικού νόμου για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ¨Κλεισθένη¨ απαιτείτε ποσόστωση φύλλων κατά 40% τουλάχιστον στο συνολικό αριθμό των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων των συνδυασμών που θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία  του Μαϊου

LEAVE A REPLY