Thursday , 18 April 2024

Το αλαλούμ ανακοινώσεων για ένα ημιτελές σχολείο που επρόκειτο να εγκαινιαστεί!

Του Γ. Κατσιάνη

Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα υπό κατασκευή σχολικό κτίριο, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Όμως, η αρμόδια υπηρεσία ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι την επομένη (Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου) επρόκειτο να… εγκαινιαστεί (!) το δωδεκαθέσιο ολοήμερο σχολείο.

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε αναδίπλωση της υπηρεσίας, η οποία την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, εξέδωσε νέα ανακοίνωση, η οποία, μεταξύ άλλων έκανε και την σχετική διόρθωση, επισημαίνοντας πως «η ανέγερση του …Δημοτικού Σχολείου έχει εισέλθει σε τροχιά ολοκλήρωσης».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμος όπου βρίσκεται το σχολείο, ο οποίος με ανακοίνωση του κάνει λόγο για έργο που βρίσκεται «στην τελική ευθεία η αποπεράτωση του»!

Το περίεργο στην όλη υπόθεση όμως είναι ότι χθες, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, η αρμόδια υπηρεσία εξέδωσε δελτίο τύπου, με την ένδειξη «Ορθή Επανάληψη», μέσω του οποίου προαναγγέλλονταν η επίσκεψη (και όχι τα εγκαίνια) του αρμόδιου υπηρεσιακού παράγοντα και του δημάρχου της περιοχής, την…Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *