Το δικό τους βραβείο OSCAR παρέλαβαν παιδιά κοινωνικών δομών

Το δικό τους βραβείο OSCAR παρέλαβαν παιδιά κοινωνικών δομών

700
SHARE

Το ταξίδι τους με επόμενη στάση τη Θεσσαλονίκη συνέχισαν οι “Ήρωες της Digea” με μια μεγάλη εκδήλωση για όλους αλλά κυρίως τα μικρά παιδιά που ήταν και οι πρωταγωνιστές, στο ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση είχε κοινωνικό χαρακτήρα με στόχο να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά από το Ελληνικό παιδικό χωρίο στο Φίλυρο, τα παιδικά χωριά SOS Πλαγιαρίου, το ορφανοτροφείο “Μέλισσα” και το κέντρο προστασίας ανηλίκων “Φάρος του Κόσμου”.
Το παρόν για να στηρίξουν αυτή την εκδήλωση, έδωσαν πρόσωπα γνωστά στα μικρά παιδιά αλλά και στο ευρύ κοινό από την ενασχόληση τους με την τηλεόραση, όπως η παρουσιάστρια του “Πάμε Πακέτο”Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο γνωστός από τη συμμετοχή του σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από το “Ράδιο Αρβύλα”, ο Ευτύχης Μπλέτσας που ταξιδεύει μαγειρεύοντας, ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος που συμμετείχε τις πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές “Μπρούσκο” και “Τατουάζ”, όπως και ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης που ήταν ένας εκ των κριτών στο “Master Sef Junior” . Μαζί τους και η ολυμπιονίκης, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα μεγαλύτερα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαζί με τους συνοδούς τους σε πρώτη προβολή την ταινία ALITA, ενώ τα παιδιά μικρότερης ηλικίας παρακολούθησαν την ταινία ο Ασπροδόντης. Με το τέλος των προβολών οι μικροί θεατές παρέλαβαν ο καθένας το δικό του OSCAR, και πλούσια δώρα που τους μοίρασαν οι παραπάνω celebrities. Επίσης στους τίτλους τέλους της κάθε ταινίας τα μικρά παιδιά είδαν και το δικό τους όνομα.
Η διασκέδαση όμως δεν τελείωσε με την προβολή των ταινιών και την παραλαβή των δώρων και βραβείων, καθώς η εταιρία DIGEA που είχε μισθώσει ολόκληρο το χώρο του ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είχε φροντίσει να υπάρχει και πολύ παιχνίδι, με τα μικρά αλλά και “μεγαλύτερα” παιδιά να έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν σε T-sirt μπλουζάκια, να εξασκήσουν το στόχο τους ρίχνοντας κύβους με βολές και πολλές άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.

LEAVE A REPLY