Το ΕΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις-μέλη του για την 83η ΔΕΘ

Το ΕΒΕΘ επιδοτεί επιχειρήσεις-μέλη του για την 83η ΔΕΘ

483
SHARE

Το «παρών» θα δώσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και στην 83η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8-16 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Μάλιστα, πρόκειται να επιδοτήσει και τη συμμετοχή μελών του στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, στα Περίπτερα 2 και 3.

Η επιδότηση συμμετοχής των μελών του ΕΒΕΘ καλύπτει όλα τα σχετικά έξοδα εκτός από το κόστος του ομοιόμορφου βασικού εξοπλισμού του κάθε σταντ. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιρειών, που θα είναι εκθέτες στον εκθεσιακό χώρο του ΕΒΕΘ, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου τουλάχιστον για ένα χρόνο και να έχει εξοφλήσει πλήρως τόσο τη συνδρομή της στο Επιμελητήριο, όσο και τα τέλη ΓΕΜΗ μέχρι και το τρέχον έτος.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσες επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕΘ θέλουν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και ώρα 09.00 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 και ώρα 09.00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.

LEAVE A REPLY