Το ελληνικό ελαιόλαδο «σάρωσε» τα βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό

Το ελληνικό ελαιόλαδο «σάρωσε» τα βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό

436
SHARE

Συνολικά 31 χρυσά και 23 ασημένια βραβεία απέσπασαν οι ελληνικές ποικιλίες λαδιού στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Τις περισσότερες διακρίσεις συγκέντρωσε η εταιρία «Papadopoulos Olive Oil Mill», με τέσσερα χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο και ακολούθησαν το «Oliorama» με δύο χρυσά βραβεία και οι «Hellenic Agricultural Enterprises» και «E-La-Won» από ένα χρυσό βραβείο.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα με τα 53 βραβεία κατέκτησε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε 27 χώρες και 1.000 διαγωνιζόμενες εταιρίες.    

LEAVE A REPLY