Το Μάτι Αττικής επισκέφτηκε ο Αλ. Τσίπρας, μία εβδομάδα μετά…

Το Μάτι Αττικής επισκέφτηκε ο Αλ. Τσίπρας, μία εβδομάδα μετά…

1392
SHARE

Επίσκεψη-αστραπή στο Μάτι Αττικής πραγματοποίησε νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πληγείσα περιοχή κράτησε μία ώρα και εκτός από τους υπεύθυνους των κλιμακίων της Πυροσβεστικής, του Στρατού, τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών και τους εργαζόμενους που συμμετέχουν στην επιχείρηση αποκατάστασης των ζημιών, συνομίλησε και με πολίτες.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε ακολούθως την Αργυρή Ακτή, το ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι καθώς και το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο λεωφορείο «Όλυμπος».

«Καταλογισμό ευθυνών» ζητά η ΝΔ

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι.

«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ και σημειώνεται πως «οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

LEAVE A REPLY