Το μεγαλύτερο ραντεβού του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου στην Zootechnia από τις...

Το μεγαλύτερο ραντεβού του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου στην Zootechnia από τις 2-5 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη

248
SHARE
To megalitero rantevou tou ktinotrofiou kai ptinotrofikou kladou sti Zootechnia apo tis 2-5 Fevrouariou sti Thessaloniki

Το πιο σημαντικό «ραντεβού» του κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού κλάδου δίνεται στην 10η Διεθνή Έκθεση Zootechnia, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo στο χρονικό διάστημα 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η φετινή Zootechnia θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των τελευταίων ετών με αυτό το αντικείμενο, καθώς συγκεντρώνει πάνω από 900 εκθέτες και υπερβαίνει τα επίπεδα συμμετοχών της προηγούμενης διοργάνωσής της.

Μάλιστα καλύπτει ένα περίπτερο παραπάνω, ενώ στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνεται το ότι οι έμμεσοι εκθέτες προέρχονται από 38 χώρες και οι άμεσοι από 11 (είναι η πρώτη φορά που η Zootechnia έχει τόσο μεγάλο αριθμό άμεσων εκθετών από ξένες χώρες).

Όλες οι κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών του κτηνοτροφικού-πτηνοτροφικού κλάδου θα είναι παρούσες στην έκθεση, ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί η έλευση γκρουπ επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Κύπρο κα.

Η Zootechnia περιλαμβάνει το Σαλόνι Αλόγου, καθώς και το Pet Festival, τα οποία στην επικείμενη διοργάνωση θα είναι ανανεωμένα και με πολύ περισσότερα εκθέματα, σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις.

 

LEAVE A REPLY