Το νέο δ.σ. της ΠΟΒΑΚΩ – Από τη Θεσσαλονίκη ο νέος Πρόεδρος,...

Το νέο δ.σ. της ΠΟΒΑΚΩ – Από τη Θεσσαλονίκη ο νέος Πρόεδρος, Πέτρος Καλπακίδης

1308
SHARE

Σε Σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, με πρόεδρο τον πρόεδρο του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, κ.Πέτρο Καλπακίδη. Θεσσαλονικείς είναι επίσης η β’ αντιπρόεδρος, Ελένη Τεζαψίδου και ο γενικός γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ, Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου και τα μέλη του δ.σ. Νικόλαος Τσαουσίδης, Πλάτων Βιλδιρίδης, Σταμάτης Μαρίνης και Σταύρος Σουρούδης.

Ανοίγοντας τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ο κ. Καλπακίδης αφού καλωσόρισε τους νέους συμβούλους, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της Ομοσπονδίας. “Βασική μέριμνα της ΠΟΒΑΚΩ” σύμφωνα με τον κ. Καλπακίδη, “είναι η εξωστρέφεια και η αναδιανομή καθηκόντων, έτσι ώστε κάθε μέλος να βάζει την δική του “υπογραφή” σε μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης και εξέλιξης του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας”.

Ο κ. Καλπακίδης επεσήμανε ότι επιδίωξη και στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να συνεχίσει επάξια τις προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει και να εγκαινιάσει μια νέα εποχή, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΚΩ διαμορφώθηκε ως εξής :

Πρόεδρος Πέτρος Καλπακίδης
Α’ Αντιπρόεδρος Αντώνιος Πατέρας
Β’ Αντιπρόεδρος Ελένη Τεζαψίδου
Γενικός Γραμματέας Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου
Ταμίας Χρυσοβαλάντης Γιαλεσάκης
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Ιωάννης Κορυφίδης
Αναπληρωτής Ταμίας Λουκάς Βασδέκης
Έφορος Μητρώο Φώτιος Κουτσοδήμας
Μέλος ΔΣ Νικόλαος Τσαουσίδης
Μέλος ΔΣ Πλάτων Βιλδιρίδης
Μέλος ΔΣ Σταμάτης Μαρίνης
Μέλος ΔΣ Σταύρος Σουρούδης
Μέλος ΔΣ Βασίλειος Γιαμπουράς

 

 

LEAVE A REPLY