Το συμφέρον των πολιτών έναντι των κομματικών επιλογών προτάσσει ο υποψήφιος δήμαρχος...

Το συμφέρον των πολιτών έναντι των κομματικών επιλογών προτάσσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός

530
SHARE

Την ώρα που η ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου για το δήμο Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός έστελνε το δικό του μήνυμα.

«Στόχος είναι να ενώσουμε την πόλη γιατί  υπάρχει η ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση να επιβληθεί των πολιτικών κομμάτων και να κοιτάξει το συμφέρον των πολιτών», δήλωσε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους σε γνωστό νεανικό στέκι της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, θα έχει συνάντηση αύριο με μέλη της διοίκησης του Μετρό και θα ακολουθήσουν επαφές με φορείς της πόλης που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την Παιδεία.

«Μετά τις 15 Δεκεμβρίου και ενόψει των εορτών, θα ασχοληθούμε με τον κοινωνικό ρόλο της Θεσσαλονίκης και τη λειτουργία της αγοράς ενώ από το 2019, θα επισκεφτούμε τις γειτονιές για να συζητήσουμε με τους πολίτες τα προβλήματα που τους απασχολούν», δήλωσε ο κ. Ορφανός.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το όνομα και οι θέσεις του συνδυασμού θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς»,

«Έχουμε εξαιρετικά στελέχη που εκπροσωπούν την κοινωνία. Είναι τεχνοκράτες, επιστήμονες, επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός και τόνισε ότι επιδίωξη του είναι «να δημιουργήσει την εικόνα μιας παράταξης με υψηλή αξιοπιστία».

LEAVE A REPLY