Το “ArGOODaki” φέτος στηρίζει την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

Το “ArGOODaki” φέτος στηρίζει την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”

446
SHARE

Παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα  το ArGOODaki των Goody’s Burger House, ο πιο καταξιωμένος και μακροβιότερος θεσμός   κοινωνικής προσφοράς για παιδιά στην Ελλάδα, με 17ετή προσφορά.

Σε συνεργασία με την Ένωση “Μαζί για το Παιδί”, θα παρέχει εξοπλισμό και υλικά, αναγκαία για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάσταση παιδιών που φιλοξενούνται σε τέσσερις συνεργαζόμενους φορείς της Ένωσης σε όλη την Ελλάδα: στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση “Η Θεοτόκος” στην Αθήνα, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως “Παναγία Ελεούσα” στο Αγρίνιο, το “Τμήμα Θεραπειών Παιδιών και Εφήβων” στη Χίο και το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ατόμων με Βαριά Νοητική Στέρηση “Άσπρες Πεταλούδες” στο Βόλο.

Ο κ. Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goody’s Burger House, σημειώνει! “Το αγαπημένο μας ArGOODaki, των Goody’s Burger House, συνεχίζει το σπουδαίο κοινωνικό έργο που ξεκίνησε το 2002. Μέσω των ειδικών γευμάτων ArGOODaki,τα φετινά Χριστούγεννα συμβάλλουμε στο σημαντικό έργο της εκπαίδευσης των παιδιών με αυτισμό, σε συνεργασία με την ένωση ιδρυμάτων “Μαζί για το Παιδί”».Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, χρειαζόμαστε όλους εσάς στο πλευρό μας, για να βοηθήσουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη”.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος  της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”, κα.Αλεξάνδρα Μαρτίνου δήλωσε: “Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του «Μαζί για το Παιδί» το ArGOODaki, το οποίο φέτος χαρίζει απλόχερα αγάπη στα παιδιά με αυτισμό. Με την πολύτιμη συνδρομή του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπαίδευσή τους, παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό σε 4 φορείς πανελλαδικά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο έργο, προάγοντας την αυτονόμηση, την ένταξή τους στην κοινωνία και την προάσπιση της αρχής των ίσων ευκαιριών”.

Το έργο του ArGOODaki βασίζεται σε τρεις πυλώνες: την εκπαίδευση, τη σίτιση και την ιατρική μέριμνα και έχει συνεισφέρει στην υλοποίηση σημαντικών έργων για φορείς, όπως ο Σύλλογος “Ελπίδα”, το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας”. Μέχρι σήμερα το πρόγραμμα έχει προσφέρει περισσότερα από 4.000.000 ευρώ, υλοποιώντας ουσιαστικά έργα, που βελτίωσαν την καθημερινότητα για περισσότερα από 15.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

 

LEAVE A REPLY