Το Thessbrunch επιστρέφει ανανεωμένο με μια σειρά νέων events

Το Thessbrunch επιστρέφει ανανεωμένο με μια σειρά νέων events

574
SHARE

Το φθινόπωρο είναι εποχή αλλαγών και νέων ξεκινημάτων και από αυτή τη συνήθεια δεν γινόταν να απέχει το ThessBrunch, το «παιδί» της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, που μετά από μια μικρή διακοπή λόγω καλοκαιριού επανέρχεται ανανεωμένο.

Ο νέος κύκλος των γαστριμαργικών απολαύσεων που θα λαμβάνει χώρα λίγο μετά το πρωινό και πριν το μεσημεριανό, σαν ένα late breakfast, θα κλείσει με το… κλείσιμο της χρονιάς καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί events για τους δύο μήνες του φθινοπώρου και για το Δεκέμβριο.

Το thessbrunch, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2017, έχει καταφέρει σε ενάμιση χρόνο να γίνει δημοφιλές στον κόσμο και να προσελκύσει συμμετέχοντες, οι οποίοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Οι ιδιοκτήτες, τα στελέχη και οιchefτων ξενοδοχείων που συμμετέχουν, ενσωματώνουν καινούργια, πλούσια πιάτα, μοναδικά κρασιά και cocktails, λαχταριστά γλυκά και νέους γευστικούς συνδυασμούς στα εστιατόρια τους που εντυπωσιάζουν όσους συμμετέχουν.

Το πρώτο από τα Thessbrunches θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ColorsUrban με διπλό event στις 27 και 28 Οκτωβρίου.Το δεύτερο ραντεβού γιαThessbrunchείναι στις 4 Νοεμβρίουστο Mandrino hotel, ακολουθεί στις 11 Νοεμβρίου στο TheMet Hotel, στη συνέχεια το επόμενο Thessbrunch έχει προγραμματιστεί για τις 25 Νοεμβρίου στο ΗyattRegencyThessaloniki, ενώ για τις 2 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη Thessbrunch στο Bahar BoutiqueHotel.

Το πρόγραμμα του Thessbrunch

27 & 28/10:Colors Urban Hotel

04/11:MandrinoHotel

11/11:Τhe Met Hotel

25/11:Hyatt Regency Thessaloniki Hotel

02/12:BaharBoutiqueHotel

thessbrunch links:

Site – https://www.thessbrunch.com

Facebook – https://www.facebook.com/thessbrunchproject/

Instagram – https://www.instagram.com/thessbrunch/ @thessbrunch

E-mail – thessbrunch@tha.gr

LEAVE A REPLY