Τραγικός επίλογος για τα δίδυμα κορίτσια- Βρέθηκαν νεκρά στην αγκαλιά του παππού...

Τραγικός επίλογος για τα δίδυμα κορίτσια- Βρέθηκαν νεκρά στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς τους

1268
SHARE

Τραγικός είναι ο επίλογος στην υπόθεση της αναζήτησης των εννιάχρονων δίδυμων κοριτσιών που είχαν χαθεί μαζί με τη γιαγιά και τον παππού τους μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο ιδιωτικός ερευνητής Νίκος Τσούκαλης ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι δυστυχώς ταυτοποιήθηκαν οι σοροί της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου. Ταυτοποιήθηκαν επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, και οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί αγκαλιά.
Τη δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στενός φίλος της οικογένειας. «Ο επίλογος γράφτηκε. Και οι 4 βρέθηκαν αγκαλιά. Ούτε ο θάνατος δεν μπόρεσε να τους χωρίσει».

Οι γονείς των άτυχων κοριτσιών κλήθηκαν να δώσουν πρόσθετο δείγμα DNA, καθώς και προσωπικά αντικείμενα των δύο παιδιών προκειμένου να απομονωθεί DNA για να γίνουν διασταυρώσεις.

Οι εννιάχρονες δίδυμες παραθέριζαν με τους παππούδες τους στην Ανατολική Αττική και από τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά αγνοούνταν, ενώ το θρίλερ κορυφώθηκε όταν ο πατέρας τους νόμισε ότι είδε τα κορίτσια του να αποβιβάζονται από βάρκα με διασωθέντες οι οποίοι είχαν ανασυρθεί από τη θάλασσα. Όμως, όπως αποδείχθηκε δεν επρόκειτο για τα δυο κορίτσια αλλά για κάποια άλλα που τα έμοιαζαν.

LEAVE A REPLY