ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται δρομολόγια λόγω… εορτών!

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται δρομολόγια λόγω… εορτών!

162
SHARE
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται δρομολόγια λόγω... εορτών!

Να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους θα υποχρεωθούν κάποιοι πελάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τον σιδηρόδρομο κατά την περίοδο των εορτών. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ με ανακοίνωσή της «ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι επιβάτες «που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή ”κουπονιού ταξιδιού”. Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα».

«Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγιά τους αναστέλλονται, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή στο www.trainose.gr», καταλήγει η ανακοίνωση.

LEAVE A REPLY