Τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο εντός του α΄εξαμήνου του 2019 Αγία Τριάδα, Ταγαράδες,...

Τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο εντός του α΄εξαμήνου του 2019 Αγία Τριάδα, Ταγαράδες, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή και Βασιλικά

656
SHARE

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημέρωσε, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη, και εν συνεχεία με το Δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στις περιοχές των Δήμων Θερμαϊκού και Θέρμης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια επένδυση 3,6 εκατ.ευρώ  για την επέκταση του δικτύου  στις περιοχές της Αγίας Τριάδας του Δήμου Θερμαϊκού και των Ταγαράδων, της Αγίας Παρασκευής, της Σουρωτής και των Βασιλικών του Δήμου Θέρμης. Η τροφοδότηση των ανωτέρω περιοχών θα πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019.

Οι καταναλωτές που θα υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν της χρήσης του φυσικού αερίου για τις ενεργειακές τους ανάγκες. Επισημαίνεται δε, ότι παραμένει σε ισχύ και για το 2019 η προσφορά «Έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης» για όλους τους νέους καταναλωτές και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

LEAVE A REPLY