Τρωκτικά(!) στη Ψυχιατρική κλινική του γενικού νοσοκομείου Μυτιλήνης

Τρωκτικά(!) στη Ψυχιατρική κλινική του γενικού νοσοκομείου Μυτιλήνης

607
SHARE

Με μελανά χρώματα περιγράφει η διευθύντρια της Ψυχιατρικής κλινικής του “Βοστάνειου” γενικού νοσοκομείου Μυτιλήνης την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα εξωτερικά ιατρεία.

Με επιστολή της προς την 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), η Ελένη Κερμανίδου τονίζει τις “σοβαρότατες βλάβες στο σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία”, κάνει λόγο για “εμφανείς ρωγμές σε όλους τους τοίχους του κτιρίου” ενώ επισημαίνει τον κίνδυνο “μολύνσεων από τρωκτικά και μύκητες”.

Η διευθύντρια της Ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Μυτιλήνης ζητά την άμεση μετεγκατάσταση των εξωτερικών ιατρείων του Ψυχιατρικού τμήματος και της συγκεκριμένης κλινικής, λόγω επικινδυνότητας, παλαιότητας και μόλυνσης.

“Τον χώρο αυτό, επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης αρχές Μαΐου 2018. Διαπίστωσε την τραγική κατάσταση και υποσχέθηκε την άμεση ανακαίνιση της κλινικής. Μέχρι τώρα τίποτα”, τονίζει σε ανακοίνωση της η πανελλήνια ομοσπονδία εργαζομένων δημόσιων νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

LEAVE A REPLY