Τρ.Πειραιώς: Συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Τρ.Πειραιώς: Συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

430
SHARE

Σε μία νέα συμφωνία Συμβολαιακής Γεωργίας -αυτή τη φορά με την εταιρεία «Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ΑΕ» προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς με στόχο την ενίσχυση της καλλιέργειας του κριθαριού ζυθοποίησης.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και από το 2003, λειτουργεί ως ελληνική εταιρεία. Διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία, επενδύοντας αδιάκοπτα σε νέες τεχνολογίες και φροντίζοντας για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων της, η εταιρεία έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην ελληνική αγορά μπίρας. Όραμά της είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού επιχειρείν και μέσω της καινοτόμου δράσης της, να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στον ελληνικό κλάδο τροφίμων και ποτών. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης διαθέτει μία σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής στην Αταλάντη, η οποία πληροί πρότυπα υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και περιβαλλοντολογικής μέριμνας. Το 2015, η εταιρεία ολοκλήρωσε σημαντική επένδυση εγκατάστασης νέας γραμμής παραγωγής και συσκευασίας, από τις πλέον σύγχρονες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στη γκάμα των προϊόντων της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης περιλαμβάνονται οι ελληνικές μπίρες εζα (PremiumPilsener και FineLager), PilsHellas, BlueIsland, Odyssey (Red και White), αλλά και εισαγόμενες μπύρες (Arcobräu, GuldenDraak). Oι μπίρες εζα Premium Pilsener και εζα Fine Lager βραβεύτηκαν για την ανώτερη γεύση τους το 2017, σε διεθνή διαγωνισμό στο Βέλγιο, με το βραβείο Superior Taste Award από το Ιnternational Taste & Quality Institute. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία διακρίθηκε ως η καλύτερη Ελληνική Ζυθοποιία στα Beer Bartender Awards, ενώ κατέκτησε το Marketing Excellence Award της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, για το λανσάρισμα της εζα Fine Lager.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην επιχείρηση.

LEAVE A REPLY