Υπέρ της ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος...

Υπέρ της ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης

535
SHARE

Τη λύση της ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης ως της μόνης βιώσιμης για την πόλη και την Έκθεση στηρίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έκανε γνωστό στη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo. Τόνισε δε ότι ένα νέο Εκθεσιακό Κέντρο θα φέρει ανάπτυξη της εκθεσιακής δραστηριότητας και της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ψηφιακή κατεύθυνση που έχει φέτος η 83η ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο της ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου με την παράλληλη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως μέσω αυτού η Έκθεση θα αλλάξει κατηγορία. Αναφερόμενος στην 83η ΔΕΘ στάθηκε στην επιλογή των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας, σημειώνοντας παράλληλα πως η φετινή διοργάνωση πηγαίνει πολύ καλά.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της 83ης ΔΕΘ, τις διεθνείς συμμετοχές, την παρουσία των Επιμελητηρίων, το θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» και τις δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και για την Smoke Free πρωτοβουλία της 83ης ΔΕΘ, για την οποία η Έκθεση έλαβε πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA Hellas.

Μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας, ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στα περίπτερα της 83ης ΔΕΘ, μεταξύ των οποίων το αμερικανικό και το περίπτερο της Ψηφιακής Ελλάδας.

LEAVE A REPLY