Υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο Ανέστης Πολυχρονίδης

Υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου ο Ανέστης Πολυχρονίδης

1320
SHARE

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Ανέστη Πολυχρονίδης. Ο τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και νυν δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία Τώρα»,  επέλεξε το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου προκειμένου να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του δίνοντας και μια γεύση των προγραμματικών του στόχων.  «Σήμερα λέμε ΟΧΙ στην αδράνεια, ΟΧΙ στην αδιαφορία, ΟΧΙ στην στασιμότητα», είπε ο κ. Πολυχρονίδης ο οποίος υποσχέθηκε πως «η υποψηφιότητα μου θα είναι καθαρά αυτοδιοικητική όπως ήταν και η παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια στα δημοτικά δρώμενα».

Στην ομιλία του ο κ. Πολυχρονίδης επέκρινε τη σημερινή διοίκηση ότι «με τους ατυχείς χειρισμούς της στο προσφυγικό, με προσβλητικές εκφράσεις σε βάρος υπαλλήλων του δήμου και με εμφανή αδυναμία χειρισμού των απλών καθημερινών προβλημάτων, εξέθεσε την εικόνα του Δήμου Ωραιοκάστρου. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε την αδιαφορία που έδειξε σε θέματα διεκδίκησης ή αντιμετώπισης στρατηγικών επιλογών που επηρεάζουν την πορεία αυτού του τόπου, τότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια αποτυχημένη διοίκηση».

Ο κ. Πολυχρονίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αδράνεια -όπως είπε χαρακτηριστικά- της σημερινής δημοτικής αρχής υπό τον Αστέριο Γαβότηση «στο θέμα της εγκατάστασης και λειτουργίας του σταθμού διοδίων Ωραιοκάστρου», αλλά και στην «αδυναμία της να διεκδικήσει την -στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξης της ευρύτερης δυτικής περιοχής μεταξύ των δήμων μας, κατασκευή του κόμβου (Κ3 Ωραιοκάστρου) στην εξωτερική περιφερειακή- Εγνατία Οδό».

Επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου παρέθεσε σειρά έργων που ολοκληρώθηκαν κατά την τετραετία που ο ίδιος είχε το χαρτοφυλάκιο του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και κάλεσε τους δημότες «που έχουν όραμα και πάθος για τον δήμο μας, να συμπορευθούν μαζί μας και να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί το μέλλον του δήμου μας». Και παρουσίασε τις προτεραιότητες του οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την καλύτερη οργάνωση με έμφαση στην καθημερινότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, αλλά και του επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον δήμο, την ενίσχυση των κοινωνικών δομών, την κατασκευή σύγχρονων σχολικών μονάδων, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων.

LEAVE A REPLY