Υπό θερμά χειροκροτήματα ψήφισε στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές της ΝΔ ο...

Υπό θερμά χειροκροτήματα ψήφισε στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής

991
SHARE

Υπό θερμά χειροκροτήματα προσήλθε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής.

Ο κ.Καραμανλής ψήφισε στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13), όπου τον υποδέχτηκαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπή της Ν.Δ. Αντώνης Γυφτόπουλος και στελέχη, μέλη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ. Πολλοί από τους παριστάμενους έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, έκανε χειραψία με τους περισσότερους και αντάλλαξε κουβέντες μέχρι που έφτασε στην κάλπη, όπου ψήφισε αφού χαιρέτισε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή του επιφύλαξαν στελέχη και φίλοι του κόμματος στον κ.Καραμανλή και κατά την προσέλευση του, νωρίτερα, στο Βασιλικό Θέατρο, στην εκδήλωση με τίτλο “Πόντος παντού”, που οργάνωσε ο βουλευτής β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Σάββας Αναστασιάδης προς τιμήν του Έλληνα Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου.

LEAVE A REPLY