Υπό κατάληψη το κεντρικό κτίριο του ΕΦΚΑ και υπηρεσίες του πρώην ΟΑΕΕ...

Υπό κατάληψη το κεντρικό κτίριο του ΕΦΚΑ και υπηρεσίες του πρώην ΟΑΕΕ στην Αθήνα

480
SHARE

Για έκτη μέρα συνεχίζει σήμερα (9/11) τις κινητοποιήσεις του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΑΕΕ με την πραγματοποίηση καταλήψεων από τις 7.00 π.μ στο κεντρικό κτίριο του ΕΦΚΑ (Αγ. Κωνσταντίνου 8), στην Αθήνα, καθώς και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του πρώην ΟΑΕΕ (Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Κέντρου Αθήνας).

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:«Απευθυνόμενοι ειδικότερα στους φίλους συναλλασσόμενους ζητάμε την κατανόησή τους για την πιθανή ταλαιπωρία αλλά τους ενημερώνουμε ότι, πριν προχωρήσουμε στη συγκεκριμένη μορφή αγώνα εξαντλήσαμε κάθε άλλο δυνατό μέσο προκειμένου η Διοίκηση του ΕΦΚΑ να προχωρήσει στο αυτονόητο : στην ενίσχυση με προσωπικό των εγκαταλελειμμένων υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με την εξυπηρέτηση των ίδιων, δηλαδή των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Η κατάσταση δυστυχώς έχει φτάσει στο απροχώρητο και όσοι συνάδελφοι έχουν απομείνει είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα χιλιάδες αιτήματα και συνταξιοδοτικές υποθέσεις.

Μόνο η Διοίκηση λοιπόν μπορεί να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα, εγκαταλείποντας την ακατανόητη λογική των αρνήσεων και των υπεκφυγών».

LEAVE A REPLY