Thursday , 18 April 2024

Φάνης Παπάς: «Με την ψήφο τους, την Κυριακή οι πολίτες επικυρώνουν την πολιτική αλλαγή»

Σε μια πολυπληθή εκδήλωση, στα Κουφάλια, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Φάνης Παπάς, διατύπωσε το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Θεσσαλονίκη. Με σχέδιο, με όραμα, με την προοπτική που μας στέρησαν τεσσεράμισι χρόνια τώρα. Η πολιτική αλλαγή θα γίνει πρώτα αντιληπτή στη Β΄ Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ. Παπάς και κάλεσε τους πολίτες να ασκήσουν μαζικά το εκλογικό τους δικαίωμα.

«Με την ψήφο σας την Κυριακή επικυρώνετε την πολιτική αλλαγή. Κι όλοι μαζί βάζουμε τον τόπο μας σε σταθερή πορεία βιώσιμης και διατηρήσιμης ανάπτυξης, με στόχο την ευημερία των πολιτών», υπογράμμισε και επισήμανε πως στόχος του είναι η απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες.  

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, διότι όλη αυτή την περίοδο, μου δίνεται η ευκαιρία να αναπτύσσω τις θέσεις μου για την επόμενη μέρα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικού status, οι οποίοι διψούν για αλήθειες, ρεαλισμό και φρέσκα ακούσματα. Σε ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι ψεύτικες αγκαλιές, τα χτυπήματα στην πλάτη, οι αοριστίες και ο ξύλινος πολιτικός λόγος. Κι αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία μας σε αυτές τις εκλογές. Ότι δεν κλειστήκαμε, δεν φοβηθήκαμε, δεν διστάσαμε, δεν μασήσαμε τα λόγια μας. Αντίθετα, μιλήσαμε με ευθύτητα και με καθαρότητα και προβάλαμε την αλήθεια μας. Δεν είναι η επιτυχία στους εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας. Είναι στην κουβέντα που κάνουμε απευθείας μεταξύ μας, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις, μοιράζοντας προβληματισμούς και προτάσεις, προκρίνοντας λύσεις. Είμαι συγκινημένος για την παρουσία σας εδώ, σας νιώθω ειλικρινά δίπλα μου να με στηρίζετε», δήλωσε ο κ. Παπάς, απευθυνόμενος στους πολίτες του δήμου Χαλκηδόνας.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησαν για την υποψηφιότητα του κ. Παπά στην εκδήλωση ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Γιάννης Τσουκνιδάς, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης, Γιώργος Τσαλώνης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Χαλκηδόνας Ανδρέας Οκλαλιώτης και ο επιχειρηματίας του αγροτικού τομέα, Δημήτρης Σάνδρος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *