«Φέσι» 200 ευρώ σε πολίτη για υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης που δεν απόλαυσε...

«Φέσι» 200 ευρώ σε πολίτη για υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης που δεν απόλαυσε ποτέ!

633
SHARE

Αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη εμφανίζεται πολίτης, ο οποίος καλείται να πληρώσει το ποσό των 200 ευρώ για υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης που δεν απόλαυσε ποτέ!

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, τον Οκτώβριο του 2018, ο νεαρός απευθύνθηκε σε γνωστή εταιρία που παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης.

Παρά το γεγονός ότι στη συνέχεια, αναθεώρησε την αρχική του απόφαση και δεν υπέγραψε το σχετικό συμβόλαιο, η εταιρία έστειλε στο σπίτι του τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εγκατάσταση της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Όταν τηλεφώνησε στην εταιρία για να μάθει τον λόγο για τον οποίο του απεστάλη ο εξοπλισμός, την στιγμή που ο ίδιος δεν προχώρησε στην σύναψη συμβολαίου, τον διαβεβαίωσαν ότι έγινε λάθος.

Τον επόμενο μήνα, ωστόσο, βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν διαπίστωσε ότι η εταιρία τον χρέωσε με το ποσό των 110 ευρώ(!) για την εγκατάσταση εξοπλισμού και την χρήση του!!

Την επόμενη ημέρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά  με την αρμόδια εταιρία, υπάλληλος της οποίας τον  διαβεβαίωσε ότι θα διορθώσουν το λάθος και δεν θα υπάρξει καμία χρέωση.

Τελικά, πέντε μήνες μετά, ο άτυχος πολίτης καλείται να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ, καθώς οι υπηρεσίες της εταιρίας κάθε μήνα τον χρέωναν με το ποσό των 15 ευρώ για χρήση συνδρομητικής τηλεόρασης!    

LEAVE A REPLY