Φραγκφούρτη: 33 επιβάτες πτήσης της Ryanair στο νοσοκομείο, λόγω πτώσης της πίεσης...

Φραγκφούρτη: 33 επιβάτες πτήσης της Ryanair στο νοσοκομείο, λόγω πτώσης της πίεσης στην καμπίνα του αεροσκάφους

964
SHARE

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης πραγματοποίησε, όπως μετέδωσε το dpa (Deutsche Presse-Agentur), αεροσκάφος της Ryanair, που είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία με προορισμό την Κροατία, όταν 33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκεφάλους και ναυτία -πιθανώς, λόγω πτώσης της πίεσης στην καμπίνα, μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Αναλυτικότερα, 33 από τους συνολικά 189 επιβάτες που μετέφερε το αεροσκάφος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε κοντινά νοσοκομεία, με μερικούς να έχουν ακόμη και αίμα στα αυτιά τους, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο. «Οι επιβάτες παραπονέθηκαν για πονοκέφαλο και συμπτώματα ναυτίας», δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας το πρωί.

Το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση FR 7312 και είχε απογειωθεί την Παρασκευή το απόγευμα από το Δουβλίνο με προορισμό στην κροατική πόλη Ζαντάρ. Ένας εκ των επιβατών έχει αναρτήσει, μάλιστα, στο facebook, φωτογραφία που δείχνει τις μάσκες οξυγόνου να έχουν πέσει πάνω από τα καθίσματα όταν ο πιλότος ξεκίνησε γρήγορη κάθοδο.

LEAVE A REPLY