«Φως» στο νέο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα

«Φως» στο νέο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα

639
SHARE
Σήμερα η εκδήλωση για το νέο ασφαλιστικό -συνταξιοδοτικό σύστημα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

«Το νέο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα: Νέα δεδομένα, προκλήσεις και προοπτικές», είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, στις 6 μμ, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Θέρμη). Κατά τη διάρκειά της οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τις πρόσφατες αλλαγές στην ασφαλιστική νομοθεσία.
Ειδικότερα εισηγητές θα είναι οι:
-Κωνσταντίνος Ζιγκερίδης, Διευθυντής ΕΦΚΑ, Υπουργείο Εργασίας, με θέμα «Το νέο ασφαλιστικό καθεστώς, Ανάλυση διατάξεων ν.4387/2016 και των σχετικών εγκυκλίων και εγγράφων».
-Τρύφωνας Παρτσής, Στέλλα Χριστίδου, Β. Καράογλου Α.Ε. οι οποίοι θα αναλύσουν τις «Αλλαγές στο Ασφαλιστικό Σύστημα» και τις «Επιπτώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές εμπόρων, ελεύθερων επαγγελματιών, επιτηδευματιών, αυτοαπασχολούμενων, εταίρων, επιχειρήσεων».
-Ανδριανή Ανθοπούλου, δικηγόρος, με θέμα «Αλλαγές στο Ασφαλιστικό Σύστημα- Επιπτώσεις στις συντάξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα».
Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.
Προκειμένου να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η συμμετοχή των ομιλητών, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβιβάσουν στο ΕΒΕΘ γραπτά, μέχρι την Πέμπτη 8/6/17, τυχόν ερωτήματά τους, προκειμένου να αποσταλούν στους εισηγητές οι οποίοι θα δώσουν τις απαντήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, θα πρέπει να αποστείλουν σχετική αίτηση, στα e-mail: georgiou@ebeth.gr ή beni@ebeth.gr, ως την Πέμπτη 8.6.2017. Για το κείμενο της αίτησης και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr, στο πεδίο «Σημαντικά Θέματα» ή να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ (τηλ.: 2310-370132).

LEAVE A REPLY