Φώφη Γεννηματά για ΠΓΔΜ : “Λέμε ναι σε λύση, όχι σε οποιαδήποτε...

Φώφη Γεννηματά για ΠΓΔΜ : “Λέμε ναι σε λύση, όχι σε οποιαδήποτε λύση” – Ανακοίνωσε την στήριξή της στον Γιάννη Μπουτάρη

645
SHARE
Υπέρ της εξεύρεσης λύσης, αλλά όχι οποιασδήποτε λύσης για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ δήλωσε νωρίτερα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνάντηση με δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ σε συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη ανακοίνωσε την στήριξή της στο πρόσωπό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

“Λέμε ναι σε λύση, όχι σε οποιαδήποτε λύση”, δήλωσε συγκεκριμένα αναφορικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ η κα.Γεννη,ματά. “Το ζήτημα μας είναι να κλείσουμε μέτωπα – πρόσθεσε –  και να στραφούμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιθετικότητα της Τουρκίας, που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή για τη χώρα. Όχι σε λύση που θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα και να έχουμε μόνιμο πρόβλημα και στα βόρεια σύνορα μας. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί για το τι θα θεωρούμε ολοκληρωμένη λύση, πρέπει να υπάρξει erga omnes. Να τελειώσουμε με τα θέματα αλυτρωτισμού, της προπαγάνδας και της παραχάραξης της ιστορίας”.

 

Εκτός, επίσης, από την στήριξή της στον Γιάννη Μπουτάρη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε την  καταδίκη της για την επίθεση που είχε δεχθεί ο κ.Μπουτάρης πρόσφατα.  «Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του κυρίου Μπουτάρη από την πλευρά του προς την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Η κα.Γεννηματά γνωστοποίησε, παράλληλα, πως το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα. «Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του κυρίου Μπουτάρη από την πλευρά του προς την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

 

LEAVE A REPLY